Negyedik vagy megint első

A múlt hetem elég rosszul sikerült a betegség szempontjából, a CT nem mutatott jelentős javulást és ennek kommunikálása is elég szarul sikerült. Hétfőn volt a CT és akkor volt egy kis beszélgetés is a dokival, hogy-hogyan tovább még az őssejtlevétel is szóba került. Azt beszéltük meg szerdai kontrollra meglesz az eredmény, akkor eldönti, hogyan tovább. Szerdára nem lett eredmény, így csütörtökön be kellett jönnöm, mondván, hogy akkora majd kiderül mit teszünk. Egy óra osztályon történő ücsörgés után küldtek át a doki rendelésére, hogy sugárkezelés lesz. Örültem, mert jóval kevesebb a mellékhatás, mint a kemónak. Erre doki közli, hogy nem lehet mégsem sugárkezelés a tüdőben lévő áttétek miatt így ma nem is lesz kezelés, hétfőn jelentkezzek az osztályon.

Nem érzem jól magam a fentiek miatt, elképzeltem a gyógyulásom, hogy lesz maximum négy kemoterápiás kezelésem, elmúlik a tumor, leszedik az őssejteket, megerősödők és az egész csak egy rossz emlék lesz. Sajnos biztosan kerülnek már most vargabetűk ebbe a történetbe. Az új kezelés – mint ma (hétfőn) kiderült – 5 napos, mellékhatások erősebben jelentkeznek és a sok kemoterápia miatt biztosan kelleni fog vérátömlesztés is. Ebből a kezelésből minimum kettőt kapok, de maximum hatot adhatnak neve R-IGEV.

Az ikrek szépen gyarapodnak, Miksa már elérte, Endre pedig súrolja 10 nap után a születéskori súlyát, ügyesen esznek, alszanak és kakilnak 😊. Fruzsit megviseli a változás, nagyon látszik rajta, hogy nem tetszik neki a szülein való osztozkodás, de kellő szelídítéssel odacsalogatható egy-egy ölelésre. Szerintem nem lesz ezzel gond, nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott velük…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s