Negyedik kezelés után

Megvolt a negyedik kezelés, elvileg ez egy 5 napos kezelés, de nekem összesűrítették 4 napba. Érdekes volt, hogy a szobatársam is ezt kapta, így volt kivel összehasonlítani. Én szerdáig jól bírtam, ő egész végig. Mivel a kezeléseket 21 naponta kapjuk, és minimum kettőt maximum hatot adnak,  nagy valószínűséggel még találkozunk, össze tudjuk hasonlítani a mellékhatásokat, egyébként messze-messze ő volt eddig a legjobb szobatárs.

Szerdától már nagyon gyenge voltam, pedig Niki minden nap bejött és hozott ennivalót. Ez nagyon sokat számított, kb. olyan érzés volt enni az otthoni ízeket mikor a L’ecso című mesében a rettegett étel kritikus megkóstolja a patkány által ízesített ratatoilt, fantasztikus. Még most is érzem a tésztasaláta vagy a túrós tészta ízét! A kórházi kosztot ilyenkor nem tudom megenni a reggel és vacsora az egyszerűen nem jó (tea, kávé jó), az ebédet meg tönkreteszi a környezet meg kórházi folyosókon történő zötykölődés.

Egyik nap meglátogatott egy barátom, ami nagyon jól esett, mindig vidám, mindig történik vele valami 😊, így aztán volt miről beszélgetni.

Csütörtökön hazaengedtek a kórházból, de azért otthon sok hasznomat nem venni, én is egy óriáscsecsemő voltam szombat estig. Most a mellékhatások rosszabbak, jobban kijönnek, több gyógyszert kell szedni és a folyamatos hőemelkedéssel is küzdök. A hőemelkedés önmagában elviselhető, de láz esetén már vérkép kontroll kell, ami minimum egy utazás + várakozás, de inkább több. Fizikailag is annyira gyenge vagyok, hogy a szobák között tudok maximum túrázni, de van, hogy ilyenkor is meg kell pihenni. Szerencsére Nikinek végig volt segítsége ezekben a napokban, mert a babák körül nem nagyon tudok segíteni, örülök, ha magamat ellátom ezekben a napokban. Azt is érzem, hogy nem megy úgy a visszaerősödés, ahogy eddig, lelassult és ezt nem csak a közérzetemben, hanem a vérképen is látszik. Nagyon bízom benne, hogy ez az új kezelés hatékonyabb lesz, mint az előző típusú volt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s