Túl az “első” kemoterápián

Elindult a kemoterápia

Ma már túl vagyok az immun+kemoterápia harmadik napján, ez volt ebből az etapból az utolsó nap. Épp ideje volt mert az LDH szintem kilőtt felfelé, bár ez nem teljesen releváns, mert a fehérvérsejt szám növelésre kapott injekció is befolyásolja ezt az értéket. Egyet tudunk, hogy egyelőre magas az LDH.

Óriási megkönnyebbülés, hogy végre sikerült ráfordulni erre az útra, elég sokáig bizonytalan volt, hogy sikerül-e az immunterápiás gyógyszer beszerzése, de szerencsére szokás szerint sikerült 😊. Niki meg is jegyezte, hogy bármennyi akadály áll az utunkba, valahogy mindig jól végződnek a dolgok és sikerül elérni, amit szeretnénk. Persze ehhez rengeteg szervezés, telefonálás, segítség kell, amit ezúton is köszönünk mind azoknak, akik felajánlották, mind azoknak, akik felajánlották és el is tudtuk fogadni a segítségüket.

A jelenlegi gyógyulási terv három ciklus immun+kemoterápia – amiből most volt az első- , amivel az orvosaim teljesen szeretnék elpusztítani a tumort, majd utána következne a transzplantáció. Ha jól értem, ennél a transzplantációnál már az őssejtek olyan immunsejteket fognak létrehozni, amelyek képesek elpusztítani a rákos sejteket. Nincs tuti dolog, de véleményem szerint ez közel áll hozzá.

Itthon sem állt meg az élet, még a blog elején írtam, hogy eladtuk a házunkat, most eljött a költözés ideje. Az új ház átadása november óta csúszik, így annak elkészültéig anyósomék fogadnak be minket. Nagy valószínűséggel én már csak a sterilboxból költözök oda. Egyébként is az volt a terv, hogy oda már egészségesen, minden negatív dolgot hátrahagyva költözök, csak tavaly márciusban még nem 2020-al kezdődött a tervezett költözés dátuma.

Gitározni se nagyon volt időm, csak hétvégén vagy munka van vagy a fiúk szedik szét a maradék berendezést.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s