Sugár

A költözés után talán egy hét volt nyugiban Balatonfüreden. Anyósoméknál lakunk van egy külön szintünk, szóval minden jó, ezt sikerült azzal fokozni, hogy Koppány és Pusi elhozták a Ducatit és tudtam vele menni egy kört. Ezt kicsit már beárnyékolta, hogy nem voltam jól, de nehezen tudtam megfogalmazni mi a bajom. Ezért hétfőn a szokásos COVID ellenőrzést CT vizsgálat is követte. A CT-n jól látszik, hogy trombózis alakult ki, szerencsére – mert ez volt a legjobb forgatókönyv. A trombózist könnyű gyógyítani, csak jóval több véralvadásgátlót kell beszednem, mint eddig aztán elvileg felszívódik. A trombózis egyébként normális velejárója a betegségnek és a vele járó kezelésnek, az orvosok számították is rá.

Nagyon király volt a motorozás, már az előző napokban nem voltam mindig jól, de ez annyira feldobott, Füredről Tihanyra mentünk csak el, de annyira jó volt, hogy nem is tudom leírni, minden gondom, bajom elfelejtettem amíg a motoron ültem és végigmotoroztunk a Balaton partján.

Most már megy a második kör kemoterápia és hogy ne kelljen minden nap ingázni, egy kedves barátunk üres lakásában dekkolunk, amíg a gyerekek a nagyszülőknél nyaralnak 😊.

A CT alapján az orvosaim kevesellték a gyógyszerek hatását, így csütörtökön meglesz az első sugárkezelésem is.

Időközben kitűzték a transzplantáció időpontját, ami július 2., kb. egy héttel korábban már be kell feküdni, mert a transzplantációt egy 5 napos kemoterápia készíti elő.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s