94.nap 20201003 – Intergalaktikus gigaszopás, majd utána három késszúrás ☹.

Ez a hét nem a mi hetünk volt. Már hétfőn érződött, hogy szívás lesz, de, hogy ekkora azt nem is gondoltam volna. Nem megyek bele a részletekbe, mert nem érdekes, de voltunk a háziorvosnál, az ügyeletes orvosnál a kórházban, csináltak COVID tesztet, aztán kaptam trombocitát, aztán csomóan adtak vért a felkérésésünkre (ez volt a hét fénypontja), volt PET-CT csütörtök este, de a vérkészítményeket szétválasztó gép elromlott, ezért a péntekre tervezett folyadékleszívás (mert van egy kevés vagy inkább több a mellkasomban) elmaradt. Pénteken lementünk végre a gyerekekhez, de péntek este annyira szarul voltam, hogy szombaton (ma) berendeltek a kórházba.

Itt csináltak egy CT-t és közben rájöttem, hogy bár a PET-CT lelet nincs meg, a DVD nálam van. Azt is odaadtam az ügyeletes dokinak.

Eredmény: Tumor kiújult és már 4 góc is van a mellkasomban, ráadásul tüdőgyulladásom is van, ez mondjuk akár normálisnak is mondható.

A kiújulás szopás, de hétfőn lesznek a saját dokijaim, akik talán tudnak valami biztatót mondani.

Rohadtul el vagyok keseredve, annyira, de annyira nem erre mutattak az eddig eredmények, annyira bíztam benne, hogy most már kikeveredek ebből a betegségből, mindent jól viseltem, minden jól sikerült és akkor egy ekkora FUCK OFF (beintés) a végén. Nem voltam erre felkészülve, tényleg nem.

Alig látom a gyerekeim, a szeretteim, a barátaim, mert bíztam abban, hogy meggyógyulok. Betartunk minden szabályt és talán azon felül is elővigyázatosak vagyunk. Feleségemnek, szüleimnek lóg a bele, mert a covid miatt nem is tud más segíteni. NEM AKAROM, hogy ezek az erőfeszítések hiába legyenek.

Kibaszottul meg szeretnék gyógyulni.

Köszönöm mindenkinek az eddig biztatást és támogatást, meg a továbbiakat is.

Igyekszem olvasni, meg befogadni.

94.nap 20201003 – Intergalaktikus gigaszopás, majd utána három késszúrás ☹.” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Zolika biztos kitalaltak a dokik valamit, nyugi! Itt vagyunk és szurkolunk, meg fogsz gyógyulni kitartást, tudod nem adunk fel semmit. Tudom nnem vigasz hasonló a cipőnk! Minden rendben lesz, nincs más opció! Puszi mindenkinek!!! ❤️🍀🙏🍀🙏🍀❤️

  Kedvelés

 2. Szoritok, meg fogsz gyógyulni.

  Legyozlek NHL ezt írta (időpont: 2020. okt. 3., Szo, 19:17):

  > legyozleknhl posted: ” Ez a hét nem a mi hetünk volt. Már hétfőn érződött, > hogy szívás lesz, de, hogy ekkora azt nem is gondoltam volna. Nem megyek > bele a részletekbe, mert nem érdekes, de voltunk a háziorvosnál, az > ügyeletes orvosnál a kórházban, csináltak COVID tesztet, aztá” >

  Kedvelés

 3. Kedves Zoli! Van kihez fordulnod addig is, amíg az orvosok elérhetőek lesznek. Van Urunk, Királyunk, Megváltónk, aki minden földi dolgunk felett áll és ölelő karokkal vár minket, téged is. Kérlek add át neki az életed minden egyes területét, hogy Ő valami újat, romolhatatlant alkothasson belőle.
  🙏🙏🙏

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s