20200919 – 80.nap

80 nap alatt Willy Fog megkerülte a Földet 😊, de szerettem azt a mesét, Verne-t is szerettem gyerekként olvasni, de ezt a regény feldolgozást szerintem csak rajzfilmen láttam.

Fotoferezist Niki megírta, utána már nem volt hőemelkedés, mindenesetre elég meglepő volt, hogy az ajtóban még semmi, aztán 5 perccel később már hőemelkedés. Szerintem egyszerűen ennyire megbízhatatlanok ezek a digitális táv lázmérők.

Alapvetően jól vagyok, vérlemezkeszám alacsony, illetve nagyon érzem, hogy a doktor úr csökkenti a sztereoid adagot. Nagyon fáradékony lettem, viszont talán kicsit jobban alszom.

Ez a hét szerencsére eseménytelenül telt, nem is nagyon tudok mit írni, talán azt, hogy örülök, hogy talán egyre kevesebb sztereoid elég és remélhetőleg lassan beütemeznek a PET-CT vizsgálatra is.

A vérvételek bevérzései lassan múlnak, Fruzsi találóan „dalmatás”-nak hív a foltok miatt.

Még valami régen nagyon szerettem a bolti befőtteket, pl.: az ananászt, de most már nem ízlenek annyira. Biztosan azért, mert már van nyers ananász is a boltban, de azt meg még nem ehetek. Ezek a befőttek/kompótok, amivel valamennyire pótolni tudom a gyümölcséhségemet. Szerencsére Niki világbajnok barackkompótot kísérletezett ki, régen ettem ilyen finomat!

Talán még egy történet van, amit meg szeretnék megosztani, felmondtam Niki kedvenc versét és elküldtem neki, hogy mindig vele legyen. Nem az volt a reakció amit vártam, kérdeztem mi a baj? Mondja ez nem is a Latinovits verzió, amit szeret. Mondom tényleg nem, ez a Vörös verzió :D.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s