Szülinap

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tegnap felköszöntött vagy csak úgy gondolt rám. Nagyon-nagyon jólesett!

Ha jól számolom időrendben, három ajándékot is kaptam szülinapomra, az első, amit szülinap nélkül megkaptam a véradók önzetlensége és gyorsasága. Mikor Nikinek megemlítettem, hogy vér kell, már aznap este tele volt a július 😊. Vér azért kell mert a csontvelőm már egyáltalán nem termel vért és ezért utána kell pótolni trombocitából (vérlemezkéből) és vörösvérsejtekből. A trombocita felelelős a sebek behegedésért a vörösvérsejtek meg az oxigént szállítják. Mindkettő elég fontos 😊.

Időrendben a második Niki volt, hogy meglátogatott és ebédet is hozott. Nekem amúgy ő egy Ajándék minden szempontból és örökké hálás leszek neki, hogy kitart mellettem ebben a nehéz idősszakban. Rengeteg mindent köszönhetek neki, az első kivizsgálás gyorsaságát, azt, hogy Izraeli kezelés nem csak egy álom maradt, a folyamatos támogatását és azt, hogy egyáltalán életben vagyok még. Emellett persze nem csak velem foglalkozik, hanem neveli és ellátja a három közös gyerekünket, intézi a házügyeket és folyamatosan cikázik Budapest és Balatonfüred között.

A harmadik a sorrendben az a három barát, aki meglepett engem tegnap a látogatásával. Egyszerűen csak itt voltak az ablak túloldalán és mindenféle dolgokról meséltek, sokat nevettünk, tényleg majdnem olyan volt mintha beültünk volna valahová egy sörre 😊.

Most nem is kell ennél több ajándék, örülök, hogy az emberek veszik a fáradtságot is elmennek vért adni, hogy ilyen feleségem (és persze gyerekeim) és barátaim vannak. Nagyon köszönöm mégegyszer!

Egyébként a 9. napba léptem, a torokfájáson, a hosszú körmökön és a fáradtságon kívül más panaszom nincs. Az orvosok és nővérek kedvesek, szinte mindig mosolyognak, ez nagyban megkönnyíti az itt létet. Lassan eljön az ideje, hogy kezdjenek megtapadni a sejtek és kezdődjön a ramazuri!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s