Elindult a sugárkezelés

Várok a kettes gyorsítóra, így hívják a sugárterápiánál használt eszközt. A sugárterápiát az Uzsoki kórházban kapom. Az életerőm nem akar visszatérni, hogy ez a második kemoterápia, a stressz vagy a pluszban adott vízhajtó hatása – sejtelmem sincs. Reggelente annyi gyógyszert szedek, hogy egy kisebb étkű ember jóllakna tőle. Rohadtul elegem van és nagyon fáradt is vagyok. Frusztrál, hogy a trombózis miatt nem emelhetek, nem tudok annyit se segíteni otthon, mint eddig. A koronavírus miatt nem találkozhatok Hannával. Gyakorlatilag egész hétvégén olyan voltam, mint egy zombi. Annyira, de annyira szeretnék újra egészséges lenni és normális életet élni. Az elmúlt egy év olyan volt mintha folyamatosan húznák előttem a mézesmadzagot, a gyógyulás lehetőségének mézesmadzagját. Rengeteg energia, lemondás és fájdalom van ebben. Most újra felcsillant a remény, sikerült elintézni a gyógyszert, de várt hatás elmaradt. A transzplant meglesz mindenképpen július 2.-án és még bízunk, mert feladni nem lehet, de egyre nehezebb pozitívan a jövőbe nézni.

A motor már apukám garázsában parkol, de most menni nem tudtam vele, mert zombiknak nem tanácsos :), talán jövő hétvégén ha nem szed szét a sugár.

A kicsik szenzációsak, Miksának egyre több a foga, talán már nyolc is van neki és próbálkozik a lépegetéssel. Míg Miksa inkább hűbelebalázs, Endre jóval szemlélődőbb.

Fruzsi meg egy kis tündér vagy boszorka, éppen mihez van kedve, de egy biztos nagyon tanulékony. ” apa, ha kapcsolsz nekem mesét akkor nem nyafogok”

Mivel minden hétköznap vannak kezelések, itt lakunk Pesten és most Fruzsi is csatlakozott hozzánk. Annyira aranyos volt, már amikor megérkeztünk azt mondta, hogy mennyire hiányoznak neki a fiúk. Olyan jó ezt látni, hogy ennyire szereti őket! 

Hanna is emlegeti a testvéreit és az is melegséggel tölti el szívemet, hogy mennyire szereti őket, képes Fruzsival akár egy órán keresztül is telefonálni :).

Ha nem is lesz mindig ekkora egyetértés, jó lenne, ha sokáig tudnék ennek örülni.

Időközben túl vagyok az első sugárkezelésen, tényleg nem érez az ember semmit. A fejlett technológiának köszönhetően nagyon pontosan tudnak célozni, így a környező szövetek nem károsodnak.

Hírdetés

Elindult a sugárkezelés” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia Zoli. Sok-sok kitartást kívánok biztosan sikerülni fog! Igazság szerint sorstárs vagyok, ha nem is teljesen. 2018-ban nekem a Hodgkin limfómát kellett legyőznöm akkor 35 évesen ami akkor sikerült is, viszont idén újra csatába kell állni ellene -> “Legyőzlek HL”! Május 18-án derült ki ugyanis, hogy kiújult. Pár napja a Szent Lászlóban ha minden igaz titeket láttalak, de nem szerettem volna zavarni, gondolom sok sorstárs megkeres titeket. Amit elmondtam volna és akkor megteszem itt: Érintettként sokat segítenek és erőt adnak a történeteitek és a kitartásotok! Gondolom sokan így vagyunk ezzel, köszönöm, hogy felvállaljátok és megosztjátok velünk. Kívánom, hogy most már hamar túl legyetek rajta és minden álmotok, tervetek valóra váljon! Nekünk kell győzni nincs más opció! Hajrá!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s