CART státusz 20200320

Az elmúlt öt nap során az állapotom inkább romlott, mint javult, de ennek a doktornő szerint inkább örülni kell, mint pánikolni. Most már csak naponta egyszer lázasodok be, de a vérképem rossz, köhögök, mert folyadék halmozódott fel valahol a tüdő környékén. Néztek CT-vel, ultrahanggal és röntgennel is. Nem lehet megállapítani a tumorról, hogy valójában vagy átmenetileg növekedett-e. A doktornő azt mondja, hogy ez nagyon nagy valószínűséggel csak a kiszabaduló méreganyagok miatt okozta növekedés (CRS), ami jó jel lenne, hiszen ez azt mutatja, hogy működik – vagy legalábbis csinál valamit – a csodaszer! Egyébként a többi vérkép adat is a működést támasztja alá. Még 16 napot kell várni a PET-CT-ig, akkor tudunk majd biztosat.

Elfelejtettem írni, hogy három napja kapok oxigénkiegészítést mert a vér oxigénszintje a határérték alá esett. Elsőre nagyon furcsa viselni, de meg lehet szokni ezt is.

CART státusz 20200320” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Kedves Zoli! Hónapok óta követem a sorsodat, az állapotodat és veletek együtt izgulok hogy sikerüljön legyőzni ezt a hétfejű sárkányt. Az biztos, hogy ti mindent megtesztek ezért. A feleséged elszántságát, kitartását és optimizmusát egyszerűen csodálom, és még magam is erőt merítek belőle. Valamennyire sorstársakká és tett minket az élet, én tavaly november óta kűzdök a rákkal (klasszikus hodgkin) és elvileg, remélhetőleg májusban lesz vége a kemónak, és talán az egész betegségnek. Miközben a 3 kisfiamnak itthon nem sok esett le ebből (szerencsére) – csak az, hogy apának már nem csak haja nincs, de szakálla sem. Szóval tudom, milyen érzés az, egy PET/CT-re várni és bízni, hogy odabent a testünkben folyó harcban a jók állnak nyerésre. Nagyon drukkolok neked és próbálok nektek minél több pozitív energiát küldeni. Tarts ki!

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s