A remény rabjai

Úgy látszik, most ilyen filmes címek jutnak eszembe. Leginkább azért, mert most tényleg a félelem és reményvesztettség nagyon erősen nyomasztottak és nagyon akartam bízni, hogy ez a kezelés végre már sikeres lesz. Persze ezek az érzések nem hatalmasodtak el rajtam, az embernek ideje se nagyon van három tündéri gyerek mellett maga miatt aggódni.

A CT a daganatok jelentős méretbeli csökkenését mutatja. A kezelőorvosom örül, ami azért nagy szó, mert amióta visszaestem, azóta még egyszer sem mondta ez. Szóval visszatért a remény, mindemellett azért azt mondta, hogy folytassuk a CAR-T terápia szervezésének folytatását is.

Ezzel ott tartunk, hogy levelezésben állok a Müncheni-i Egyetem egyik orvosával, aki akár fogadna is. Ennek első lépése, hogy az eddigi anyagot angolul a rendelkezésükre kell bocsátani. Ennek az anyagnak az összeállítása már a végső fázisban van. Ezt fel kell tölteni a német doktor által küldött linkre, majd ők azt átnézik, megvitatják. Ha még mindig rendben vagyunk akkor lesz egy 1500EUR-os személyes vizsgálat, amit a Klinika szeretne elvégezni. Ha az előzetes anyagok és a klinikai vizsgálat is alkalmasnak talál a terápiára, csak akkor tudunk nekiindulni.

Amennyiben a ma kezdődő kemoterápia is hasonlóképpen hat, mint  az előző, akkor leszedik az őssejteket is a transzplanthoz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s