Még drágább az életed

A hétfői kontroll után nem engedtek haza mert a vérlemezkéim száma három volt.  A labor lapon az alsó határérték 150, így kaptam néhány vérlemezkét transzfúzió formájában. Most már van harminc így hazaengedtek, de még zöldséget nem ajánlatos szeletelnem, vagy csak vigyáznom kell arra, hogy ne vágjam meg magam.

Nikivel rengeteg emailt küldtünk el, aminek lassan kezd meglenni az eredménye és néhány pozitív válasz is beérkezett, van két hely, ahol vállalnák a kezelést, amennyiben ki tudjuk fizetni és megfelelek az ottani vizsgálatoknak is. Ehhez mindenképpen ki kell utazni. Az alapítványt elsőre visszadobták, de már az is sínen van. A kezelések költsége kb. 600e EUR vagy 630e Font és előre kell fizetni, de ez lehet több – kevesebb is, nem tudják előre megmondani.  Nem is tudok belegondolni mennyire sok pénz ez, kijönne belőle néhány luxus sportautó vagy igazából bármi, amit el tudok képzelni.

Holnap kontroll, illetve az egyik segítőkész doktornő összeállítja az eddigi releváns dokumentációkat, elküld még plusz vizsgálatokra, nehogy ez akassza meg a folyamatot. A gyógyszerkísérletes címek még nem válaszoltak, de közvetlenül a kórházakkal felvéve a kapcsolatot talán ez is sikerülni fog és akkor elég lehet kevesebb pénz is.

CT-t kedden volt, holnap megint kontroll, de a CT-nek szerintem még nem lesz eredménye, a legjobb az lenne, ha végre hatna ez a kemoterápia, és akkor nem kellene külföldre utazni, pénzt gyűjteni stb., szerintem már eleget gyűrt minket az élet ezzel a betegséggel, igazán meggyógyulhatnék.  De ha nem, akkor egyelőre úgy néz ki irány München.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s