Mi lesz a következő?

Úgy tűnik a Keytruda nem váltotta be a hozzá fűzőtt reményeket szinte mindegyik tumor nőtt az elmút 2,5 hónapban, van amelyik 2 cm-rel lett nagyobb. Ezzel az a gond, hogy elfogytak azok az alternatívák, amelyek igazán hatásosak erre a betegségre. Van egy halvány reménysugár, hogy a Keytrudának több idő kell, mire ki tudja váltani a hatását, és van egy átmeneti időszak amikor a tumorok növekedhetnek, mielőtt elkezdenek összemenni. A kínai kezelés is bizonytalan, az a beteg aki kijutott, az sem a kórházon keresztül törént, ennek ellenére az elérhetősége megvan, ha az orvos ezt a kezelést javasolja, fel tudjuk venni vele a kapcsolatot.

A hogyan továbbről hétfőn vagy kedden dönt majd az orvosok csoportja, még a mai Keytrudát sem kaptam meg, annak ellenére amit feljebb írtam.

Nagyon bíztam ebben a kezelésben és most nagyon csalódott vagyok, félek, hogy mi fog következni ezek után…

A sok marketingszöveg mellett, még a legújabb szerek hatásossága is erősen kérdéses, hihetetlen, hogy itt vagyunk a 21. században és nem tudják gyógyítani ezt a betegséget.

Nagyon várom a jövő hetet, mert a bizonytalanság a legrosszabb.

Mindenesetre próbálok a családomra, gyerekeimre koncentrálni, ők adják a legtöbb erőt, hogy ezt az egészet az ember végigcsinálja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s