Tájékoztatjuk kedves betegeinket,

hogy a kezelés néhány napot késik – tiszta MÁV.  Csütörtökön bementem kezelésre, hiszen a vérkép rendbejött és a doktor úr erre a napra írta elő a folytatást. Már a vérvételes papírom sem volt meg, de a nővér beküldött a leendő szobámba és elkezdte intézni a vérvétel lepapírozását. Apu vitt be, kipakoltunk, aztán hazaküldtem, hogy tudjon unokázni. Néhány percre rá jött be a főnővér és azt mondta, hogy nem csak vérképről nincs papír, de a kezelésemhez szükséges gyógyszereket se engedélyezték. A kezelést a doktor úr még egy keytruda nevű szerrel egészítette volna ki, de ehhez szükséges lenne a NEAK (régi nevén OEP) engedélye.  Itt még ment a vacilálás, hogy mi legyen – kezeljen enélkül vagy várjanak – de aput felhívtam, hogy jöjjön vissza és inkább itt várjon még fél órát amíg eldől a kérdés. Amire visszaért addigra a doktor úr is megjelent és hazaküldött. Egyébként kedves volt mindenki, de mégis.

Az egész nagyon kellemetlen volt, apuék csak azért jöttek fel, hogy segítsenek bejutni a kezelésre, ha a kórházban egy nappal előre gondolkodtak volna, akkor egy(kettő) utat megspóroltak volna nekünk. Nagyon bosszantó a szervezetlenség, hogy ez azért van mert kevesen vannak vagy azért, mert nincs megszervezve, nem tudom. Persze Niki azonnal hívta a NEAK-ot, hogy mikorra lesz engedély, ott azt mondták, hogy 4-6 hét az átfutás, de aki csinálja az jelenleg szabadságon van(jún 28-án lett leadva az igény!). Érdekes, mert a kezelések általában 2-4 hetente vannak, így egyáltalán nem biztos, hogy keddre meglesz a jóváhagyás.

A jó oldal meg az, hogy itthon és jól vagyok egyszerre, tudok az ikrek körül segíteni, elkísérni Fruzsit a bölcsibe, fiúkat etetni, dögönyözni. Kaptunk még egy hétvégét együtt. A vénáim is tudnak regenerálódni, eddig mindig a bal kezembe kértem a kanült, hogy a jobb szabad maradjon. Most már kénytelen leszek cserélni, mert úgy néz ki, hogy begyulladtak, legalábbis erre az alkalomra.

Kedden újra próbálkozunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s