Egy kicsit otthon

Hétfőn hazaengedtek, a vérképem péntek óta fokozatosan javult a megkapott vérnek és injekcióknak köszönhetően. Kórházi tartózkodásom alatt rengeteg látogatóm volt, Niki kitett egy kevésbé jó képet rólam a facebookon és erre rengeteg pozitív reakciót kaptam, ami szerintem nekem fél gyógyulás. Kevésbé jó kép = nagyon szarul nézek ki, de Niki szerint sokkal jobban mint az első nap mikor bekerültem. Magamtól sose posztoltam volna magamról ilyen képet, de hiba volt így gondolkodni, mert mindenki annyira segítőkész és annyi biztatás érkezett, amit kár lett volna kihagyni.

Sokkal jobban vagyok, mint amikor bekerültem a vérkép helyreállásával elmúlt a hőemelkedés és az erőnlétem is javult – most már nem gond egyik szobából a másikba átmenni 😊. Ha valamiért panaszkodnék az az, hogy viszonylag sok gyógyszert kell szednem és ez annyira nem jó. Mondjuk a kemoterápia mellett nem sokat oszt vagy szoroz ez tény.

 A születésnapomat is sikerült otthon megünnepelni, megkaptam a Shell által forgalmazott összes promóciós Ducatit 😊, mondjuk azért egy nagy hiba van – Multistrada nincsen.

Fruzsinak is nagyon tetszenek a motorok, bár élőben még fél tőlük. Fiúk szépen növekednek, már mindegyikük több mint 500g-ot hízott.

Következő kezelés előreláthatólag jövő hét csütörtökön július 18.-án lesz, kb. 4 nap és ha úgy viselem mint ezt akkor még 5 nap extra kórházi lábadozásra lehet számítani.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s