Vegyes

Kezdhetném ugyanazzal, mint múltkor, csak kicsit rosszabb a vérkép, kicsit kisebbek a tumorok, de igazából nem is tudunk mást vagyis csak a vérképp lett rosszabb. Megkérdeztem a doktor urat, hogy hogyan is állunk, ő hogyan értékeli a múltkori PET-CT-t. Vegyes – válaszolta. Kisebb a tumor mint volt és a tumorok aktivitása is csökkent, de nem annyival amennyire várta volna. Mennyire ráéreztem erre, anélkül, hogy mondta volna. Ezért is kért még kiegészítő kezelést pluszban, hátha az meggyorsítja a gyógyulást.

Kérdeztem arról is, hogy mi várható, hogyan folytatódik a kezelés, mert mindjárt itt a negyedik kemoterápiás kezelés, a tumor meg még túl virgoncnak tűnik az utolsó PET-CT alapján. Kezelésről-kezelésre vizsgálják felül a terápiát, így nem tud semmit mondani arról, hogy miképp folytatódik kezelés. Tiszta agilis módszertan, mindig csak a következő lépésre lövünk és persze logikus is az egész, csak baromira nehéz elfogani. Mindig is nehezen viseltem a bizonytalanságot, hát most itt van dögivel :(, jó kis lecke mondhatom.

Niki szerint a labor alapján a vérképem is egyre rosszabb, ő már adna egy kis vért is nekem, hogy javítsa a vérképet. Doki egyelőre csak serkentő injekciókat ad. A vérképzés nagyon érdekesen működik, kezelés után a közérzetem most viszonylag gyorsan javult, de hétvégére jelentősen elromlott az állapot. Szerencsére ettől még Nikivel együtt be tudtunk menni a Szent Imrébe (ott fognak holnap születni az ikrek), utána be tudtam menni egyedül elintézni a labort, majd a munkahelyre aztán összeszedtem Hannát és anyut is.

Mondjuk most már nem sok kedvem van már semmihez, jól elfáradtam ennyitől is. Ma a laborban kritikus állapotok uralkodtak. Háromnegyed kilenc körül értem be és amikor sorszámot húztam, kiderült, hogy kb. 120 ember van előttem. Két óra alatt kerültem sorra, majd amire elkészült az eredmény az is volt még egy óra. Általában legkésőbb 11-re szoktam végezni, most negyed egyre sikerült.

Jövő hétfőn megint lesz sima CT, ezt megelőzően átbeszéljük az orvossal az őssejt levételt is. Kíváncsi leszek.

De most Nikire és az ikrekre fókuszálok, holnap reggel császármetszéssel megszületnek a fiaim! Életem egyik legnagyobb élménye vár rám!!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s