Itthon

Vasárnap hazaengedtek a kórházból, az első kemoterápia véget ért, és az első vérkontrollon is túl vagyunk (Ez csak ma volt). Ez még semmi eredményt nem mutat, de szerintem itt nem is lehet még sok mindenre számítani, május 2.-án lesz CT, ott derül ki mennyire hatásos a kezelés. Érzékelhető mellékhatások persze voltak, gyakorlatilag teljes KO, szombat reggeltől, mind fizikailag, mind szellemileg semmire sem voltam képes, gyakorlatilag egész nap aludtam vagy nyitott szemmel feküdtem, nem is emlékszem sok mindenre. Niki jött be értem vasárnap és szinte a kórterem ajtajába állt be az autóval, szerencse, hogy volt hely mert nem is tudtam volna többet gyalogolni annyira le voltam gyengülve. Mindezt két nap alatt. Enni se tudtam már szombat óta. Az első életjeleket hétfő este sikerült kipréselnem magamból, mikor öcsém átjött , hogy lenyírja a füvet, vele beszélgettem egy 20 percet.

Ma(kedd) reggel be kellett mennünk újra, mert csak ideiglenes zárójelentéssel engedtek el, mivel a hétvégén nincs labor. Az utcán leparkolva, majd a kontrollra igyekezve Csomolungmaként magasodott elém a domb, amit a 8-as épülethez tartó bejutáskor és kijutáskor meg kellett másznom. Visszafele az autóig nem is tudtam visszamenni, Niki ment egy kört és úgy vett fel. Nem volt jó érzés ennyire gyengének, kiszolgáltatottnak lenni. Ez nem olyan fáradtság, mint amikor az ember életerős is nagyon elfárad, mert az jó, ez vhonnan máshonnan jön, más az érzés is. Ez a betegség, vagy a gyógyszerek okozta rossz fáradtságérzés, még az ember agya is belezsibbad.. és semmi jó nem társul hozzá. Később, ebédre viszont már rendesen tudtam enni, minimális a hányinger, és ülve, fekve egész jól elvagyok, úgy érzem rohamosan javul az állapotom :)(mindezt reggeltől estig).

Ma volt Niki nőgyógyásznál, ahova én nem tudtam bemenni, mert annyira gyenge voltam(reggel volt a kontroll után), viszont az ikrek 1400,1300 grammosak, szépen fejlődnek!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s